Parohia Buzoieni
Site-ul oficial Parohia Buzoieni, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae şi Duminica Tuturor Sfinţilor, din Protopopiatul Lehliu al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Un nou lăcaș de închinare va fi construit în parohia BuzoieniNoutati
17-10-2018 15:16

Prăznuirea Sfintei Cuvioase Parascheva, 14 octombrie 2018, va rămâne în sufletele credincioșilor din Buzoieni, datorită punerii pietrei de temelie la Paraclisul Parohial cu hramul Sfântul Ioan Iacob Românul.

Slujba de Punere a Pietrei de Temelie a fost săvârșită după Sfânta Liturghie de Preacucernicul Părinte Protopop Mihail Zotta înconjurat de un ales sobor de preoți. În cuvântul de învățătură rostit, părintele protopop a felicitat comunitatea parohială, în frunte cu preotul paroh Vladimir-Cătălin Alexa, a îndemnat la o împreună lucrare și a subliniat faptul că pe lângă biserica ce va fi construită trebuie avut grijă și de sufletele credincioșilor.

La final, părintele paroh a dus mulțumiri lui Dumnezeu, Preasfințitului Părinte Vicențiu pentru binecuvântarea evenimentului, părintelui protopop pentru susținere și prezență și tuturor celor prezenți.

 

 

A consemnat preotul Andrei Cornel-Vasilică!