Duminica Tuturor Sfinților în Parohia Buzoieni (2017)

Credincioșii din parohia Buzoieni au sărbătorit al doilea hram al bisericii, Duminica Tuturor Sfinților, duminică 11 iunie 2017.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, a urmat agapa frățească, la care au participat peste 200 de persoane, în incinta Căminului Cultural.

Evenimentul a fost completat de a treia ediție a Spectacolului de muzică populară "Cântec dulce românesc", la care au fost invitați mai mulți interpreți de muzică populară, cei mai cunoscuți fiind : Ion Ioniţă, Elena Sima, Tina Militaru, Victoria Vlase, Ion Toader.

Nici copii nu au fost lipsiți de bucuria spectacolului (în completarea evenimentului de joi seară), fiind învățați să deprindă arta percuției de către soliștii Andrei Costache și Teodora Calagiu de la trupa "Jumi Juma".

În încheiere părintele paroh Vladimir Alexa a adresat mulțumiri celor care au sprijinit realizarea evenimentului: "Mulţumim lui Dumnezeu, Tuturor Sfinţilor, precum şi celor ce ne-au sprijinit la organizarea acestui frumos eveniment. Ne bucurăm pentru că am reuşit şi am format deja o tradiţie: ziua hramului de vară să fie o mare sărbătoare a satului.".

Secvențe din timpul evenimentului au apărut într-un reportaj difuzat de televiziunea Trinitas TV în cadrul emisiunii "Secvențe Trinitas", ediția din 19 iunie 2017.

[
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...